Spread the love

Bij het krijgen van een kindje word je automatisch enorm verwend door alle mensen om je heen. Al die kraamcadeaus zijn lief, leuk en schattig! Hoe blij ik ben met elk knuffeltje, rompertje, kaartje en alle andere lieve cadeautjes, ben ik erachter gekomen dat de zelfgemaakte cadeautjes het allerleukste zijn!! Wat heb ik een creabea’s om mij heen!

Nestje
Over het nestje kan ik een blog apart schrijven. Tijdens mijn zwangerschap zag ik ‘m overal verschijnen. Gek werd ik ervan. Ik vond het zo leuk maar best wel prijzig en daarbij: je hebt toch een bedje en een box, waarom ook nog een nestje? Dus, uit mijn systeem, laat maar! Tot ik geheel onverwachts een zelfgemaakt nestje kreeg van een vriendin! Geweldig! We slepen ‘m overal mee naar toe. Op vakantie kon Bram op deze manier een dutje doen in het restaurant van het hotel tijdens het eten. Bij bezoek kan hij lekker bij ons liggen. De geborgenheid vindt hij heerlijk. En dus enorm leuk om te krijgen als zelfgemaakt cadeau!

Mobile
Een mobile. Alsof daar niet genoeg keuze in is! Volgens mij kan je een winkel vullen met alle verschillende soorten mobiles voor boven het bedje of de box. Maar ook de mobile die we hebben is selfmade! Geweldig! Met vilt, naald en draad kun je zelf de leukste figuurtjes maken. Leuk om te doen, leuk om te krijgen!

Schoenen
Dit is te cute: selfmade schoenen. Nouja; de schoenen zelf zijn gekocht maar zijn wel goed gepimpt! Hoe leuk! Bram heeft straks z’n echte eigen, unieke, coole schoentjes! Een enorm lief, origineel en leuk cadeau.
Herinneringsdoos
De herinneringendoos. Dit moet je gewoon hebben. Waar laat je anders alle felicitatiekaartjes, de eerste kleertjes, het ziekenhuis armbandje et cetera. Ik wil dat in ieder geval allemaal bewaren. En dan is een zelfgemaakte doos het állerleukste! In ons geval helemaal in stijl van Bram z’n geboortekaartje. Zo enorm leuk en lief!

Schilderijtjes
Als het thema van de kamer duidelijk is, hoe bijzonder is het dan om zelfgemaakte schilderijtjes te krijgen?! Die helemaal passen in de kinderkamer. Wat een geweldig cadeau!

Babygym
Zoals je een mobile zelf kan maken, kan een de babygym ook zelf gemaakt worden! Zelf heb ik dit niet maar om mij heen heb ik prachtexemplaren gezien die zelfgemaakt waren en als kraam cadeau gegeven zijn. Zo leuk!

 

Heb jij nog geen cadeau voor een aankomende babyshower, kraambezoek of weet je niet wat je moet vragen. Kijk dan vooral je creatiefste vrienden lief aan! Of ga zelf aan de slag tijdens je verlof. Selfmade = best!