Spread the love

Wanneer ik Bram in de Hangloose Baby zie liggen word ik gewoon een beetje jaloers op de kleine man! En onze katten trouwens ook!

Bram mocht van de vijf vaders die de Hangloose Baby hebben bedacht en ontworpen de hangmat uittesten. Daar zijn we enorm blij mee: wat kan die baby chillen zeg!

De Hangloose Baby is een hangmat, boxkleed en speelkleed in één. Het onderkleed zit vast aan het boxkleed waardoor je het kleed als hangmat kan ophangen in de box. Zo kun je gemakkelijk switchen van kleed naar hangmat. In het kleed zitten unieke stiklijnen geïnspireerd op de Japanse origami papier vouwkunst. Hierdoor kun je het kleed op verschillende manieren vouwen en zo een lekker nestje voor de baby maken wat voor extra geborgenheid zorgt.

De hangmat is te gebruiken tot de baby zich zelfstandig kan draaien, meestal bij drie tot vier maanden. Daarna is het kleed dus als boxkleed te gebruiken of als speelkleed, zowel binnen als buiten. Ideaal!

Bij het kleed krijg je vier spanbanden geleverd, daarmee hang je de hangmat aan de box vast. Ook bepaal je daarmee zelf hoe strak of los de hangmat hangt. Dankzij de stevige onderlaag ligt de baby sowieso veilig en met een rechte lighouding in de hangmat.

Waarom juist de Hangloose Baby hangmat? Nou, in een gewone hangmat is het gevaar dat een baby met zijn of haar gezicht tegen het doek aan komt te liggen waardoor hij of zij geen adem meer zou kunnen halen. Daarnaast zakt een gewone hangmat veel verder door wat niet goed is voor de rug van de baby. De Hangloose voorkomt dat en is tevens een uitkomst voor baby’s met refluxklachten en krampjes, huilbaby’s, baby’s met een voorkeurshouding, problemen in de motoriek of met overstrekneigingen.

Bram geniet volop van zijn hangmat. En eerlijk is eerlijk: wij als ouders ook. Even de handen vrij om wat op te ruimen en dergelijke. We zetten zacht een muziekje op en Bram valt in een diepe slaap of kijkt rustig om zich heen. Heerlijk!

De Hangloose Baby is in meerdere kleuren te koop en past op bijna elke box. Het boxkleed is 80x100cm en de hangmat functie is te gebruiken bij een box van minstens 72x86cm. Wil je dat jouw kleintje ook zo relaxed in de hangmat ligt? Dat kan: bestel ‘m via www.hangloosebaby.com en voor €98,- heb je ‘m in huis.
Enjoy!